شهردار کرمانشاه با تاکید بر لزوم ایجاد خطوط ویژه برای دسترسی سریع نیروهای خدماترسان در مواقع بحرانی، گفت: در حال حاضر امکان دسترسی سریع به خیابانهای نیمه جنوبی شهر کرمانشاه فراهم نیست، هرچند نیمه شمالی هم وضعیت خوبی ندارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، آرش رضایی در جلسه مدیریت بحران شهرستان کرمانشاه که در پی آتش سوزی روز گذشته (18 فروردین) بازار زرگرهای کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به حضور فعال دستگاههای خدماترسان در جریان آتشسوزی بازار زرگرها اظهار کرد: خوشبختانه این آتش سوزی در روز تعطیل رخ داد که مغازهها تعطیل بودند و افراد زیادی در محل حضور نداشتند، وگرنه مشکلات خیلی بیشتر میشد.
رضایی در ادامه شهرکرمانشاه را به لحاظ برخورد با حوادث بسیار آسیب پذیر دانست و افزود: حتی دو خط لوله کشی آب در داخل این بازار برای استفاده در مواردی مثل آتش سوزی وجود ندارد.
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه به شبکههای آب در عمق بافت نیاز داریم، افزود: باید با کمک شهرداری و شرکت آب و فاضلاب خطوط آب برای استفاده در مواقع بحرانی مثل آتشسوزیها تعبیه شوند.
وی تاکید کرد: در آتشسوزی بازار زرگرها اگر کانون آتش اندکی عمیقتر بود، کاری از دست کسی برنمیآمد و باید میماندیم و گسترده شدن آتش و سوختن بازار را نگاه میکردیم.
شهردار کرمانشاه با اشاره به مستقر بودن 22 خودرو سنگین در محل بازار زرگرها اظهار کرد: در بافت قدیمی امکان ارائه خدمات اطفای حریق را نداریم، چون امکان عبور وسایل نقلیه آتش نشانی نیست که این مسئله می توانست باعث بحرانی تر شدن وضعیت در صورت گسترش آتشسوزی شود.
رضایی در ادامه با اشاره به بیمه نبودن عمده بافت قدیمی افزود: تقریبا 90 درصد مراجعه کنندگان روز گذشته فاقد بیمه بودند که موضوع بیمه اجباری آنها باید پیگیری شود.
وی در ادامه موضوع خطوط حیاتی شهر را مطرح کرد و افزود: اگر در یک روز عادی در هر نقطه شهر و مثلا در چهارراه مدرس، خیابان جلیلی و یا هر جای دیگری هر اتفاقی بیافتد، هیچ خودرویی نه پلیس و نه حتی آمبولانس و آتشنشانی امکان حضور سریع در منطقه را نخواهد داشت.
رضایی با تاکید بر لزوم ایجاد خطوط ویژه برای دسترسی سریع نیروهای خدماترسان در مواقع بحرانی، افزود: در حال حاضر امکان دسترسی سریع به خیابانهای نیمه جنوبی شهر فراهم نیست، هرچند نیمه شمالی هم وضعیت خوبی ندارد.
وی افزود: مصوباتی را در قالب ایجاد خطوط حیاتی شهر گرفتهایم که امیدواریم با ایجاد این خطوط بتوان توان دسترسی به نقاط مختلف شهر در مواقع بحرانی را بالا برد.
وی ادامه داد: این خطوط ویژه باید تحت عنوان شبکههای حیاتی ایجاد شوند تا در روند ایجاد آنها سرعت بخشی شود و کمتر با مشکل بر بخورند، چراکه وجود شبکههای حیاتی برای دسترسی سریع آمبولانسها، ماشینهای آتش نشانی، پلیس و... در مواقع بحرانی بسیار اهمیت دارند.
شهردار کرمانشاه همچنین با اشاره به قدیمی بودن تجهیزات و امکانات آتشنشانی کرمانشاه افزود: برای خرید 10 میلیارد تومان تجهیزات آتشنشانی برنامهریزی کردهایم.
انتهای پیام