• چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه، ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 961-6084-5
  • خبرنگار : 5
  • منبع خبر : ----

پیش‌بینی تولید 1000 تن مرغ سبز در کرمانشاه

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه پیش بینی کرد، امسال هزار تن مرغ سبز در کرمانشاه تولید شود.

دکتر مهدی ظفری پور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به افزایش چشمگیر تولید مرغ سبز در استان، اظهار کرد: سال 95 با افزایش  شش برابری تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان روبرو بودیم.

وی با بیان اینکه سال 94 تولید مرغ سبز در استان کمتر از 100 تن بود، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته این میزان در سال 95 به بیش از 600 تن رسید.

به گفته این مسئول، پیش بینی شده در سال 96 تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به بیش از یک هزار تن برسد.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سن پایین (حداکثر 42 روز)، عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش،  چربی بین بافتی کم و لذیذ بودن طعم و مزه را از ویژگی‌های مرغ سبز دانست.

ظفری پور خاطرنشان کرد: مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته می‌شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیک مجاز و یا غیرمجازی استفاده نمی‌شود و اصطلاحا به آن مرغ سبز و یا مرغ پاک هم می گویند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: