• سه شنبه ۱۶ خرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 963-15414-5
  • خبرنگار : 5
  • منبع خبر : ----

سوسیس و کالباس، "کریمه کنگو" را به انسان منتقل نمی‌کند

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس عامل انتقال بیماری تب "کریمه کنگو" نیست.

مریم شیر مستی در گفت و گو با خبرنگارسرویس "اجتماعی" ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه انواع میکروب‌ها و عامل بیماری‌ها با حرارت از بین می‌رود، اظهار کرد: ویروس عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز از جمله عواملی است که در اثر حرارت از بین می‌رود.

وی ادامه داد: از همین رو مصرف فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس چون در کارخانه مقدار قابل توجهی حرارت می‌بیند، باعث انتقال بیماری به انسان نیست.

این کارشناس تغذیه افزود: البته بهتر است افراد فرآورده‌های گوشتی مانند انواع سوسیس و کالباس را در منزل به صورت حرارت دیده مصرف کنند و از خام خوردن این فرآورده‌ها خوداری کنند.

شیرمستی با اشاره به اینکه گوشت خوب پخته نشده نیز می‌تواند از راه‌های انتقال این بیماری باشد، تاکید کرد: افراد باید غذاهای گوشتی را کاملا پخته شده استفاده کنند و از خوردن انواع کباب‌ها به صورت خام یا نیمه پخته خودداری کنند.

این کارشناس تغذیه توصیه کرد، مردم از مراکز غیرمعتبر، رستوران‌های غیراستاندارد و دکه‌های غیرمجاز جگرکی خرید نکنند و گوشت و انواع کباب را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند.

وی در پایان گفت:با رعایت این نکات ساده خطر مبتلا شدن به این بیماری از بین می‌رود.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: