• یکشنبه ۲۵ تیر ماه، ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 964-6584-5
  • خبرنگار : 5
  • منبع خبر : ----

مدیرکل استاندارد استان:

تمام کارخانجات آرد کرمانشاه استاندارد هستند

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در بازدیدهایی که از سطح کارخانجات آرد در استان داشتیم، هیچ موردی از افزودنی به آرد گزارش نشده است.

محمودرضا نیازی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در نظارت بر رعایت موازین استاندارد، کارخانجات آرد است که به صورت مستقیم با نان که غذای اصلی مردم است، ارتباط دارند.

وی با اشاره به فعالیت 17 یا 18 کارخانه آرد در استان کرمانشاه، افزود: بازدید دوره‌ای و تصادفی از این کارخانجات به صورت مستمر انجام می‌شود و حداقل یک بازدید در ماه را از این واحدها داریم.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه در این بازدیدها نمونه برداری از خط تولید و محصول نهایی انجام می‌شود، یادآوری کرد: آزمایشات لازم روی این نمونه‌‌ها انجام می‌شود و در نهایت استاندارد بودن آرد تولیدی این کارخانه‌ها مشخص خواهد شد.

به گفته این مسئول، طی بازدید و بررسی که از این واحدها صورت گرفته همه آنها موارد استاندارد را رعایت کردند و تمامی کارخانجات آرد کرمانشاه پروانه استاندارد را دارند.

نیازی تاکید کرد: این پروانه یکساله صادر می‌شود و پس از آن باید دوباره تمدید شود.

وی خاطرنشان کرد: در بازدیدی‌هایی که از محصول این کارخانجات داریم، هرگونه مواد افزودنی بررسی و آزمایش می‌شود که طی یک سال اخیر در سطح کارخانجات آرد هیچ موردی از افزودنی به آرد از جمله جوهر قند و... نداشتیم.

 مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: علاوه بر مواد افزودنی، کیفیت آرد تولیدی در این واحدها نیز بررسی می‌شود تا آردی که در اختیار واحدهای خبازی قرار می‌گیرد، استانداردهای لازم را داشته باشد.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: