• چهارشنبه ۱۱ مرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۹
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 965-5784-5
  • خبرنگار : 5
  • منبع خبر : ----

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه:

نانوایی‌ها حق افزودن "سبوس" به نان را ندارند

رئیس اتحادیه خبازان  کرمانشاه گفت: هیچ نانوایی حق افزودن سبوس به نان را ندارد و در صورت مشاهده حتما برخورد می‌شود.

اعتضاد علیزاده در گفت و گو با خبرنگار منطقه کرمانشاه، با اشاره به مصرف سبوس در برخی از نانوایی‌ها و افزایش بهای نان به بهانه استفاده از سبوس، اظهار کرد: هیچ نانوایی اعم از دولتی و آزادپز حق افزودن سبوس به نان را ندارد و با هرگونه تخلف برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برخی نانواها نیز بر روی نان  کنجد می‌پاشند، اظهار کرد: فقط نانوایی‌های آزادپز اجازه دارند از کنجد استفاده ‌کنند.

وی استفاده از کنجد را در نانوایی‌های آزادپز به دلیل عرضه و تقاضا دانست و افزود: افزایش قیمت نان به دلیل استفاده از کنجد نرخ مشخصی ندارد و قیمت ها به صورت توافقی است.

علیزاده با اشاره به افزودنی‌های مجازی که در نان استفاده می‌شود، گفت: استفاده از خمیرمایع، ترش ونمک تصویه شده درنان مجاز است.

وی استفاده از جوش شیرین در نان را غیرمجاز دانست و افزود: با نانوایی های متخلف برخورد جدی می‌شود.

ریئس اتحادیه خبازان استان کرمانشاه گفت: بیش از 900واحد صنفی مجاز خبازی در کرمانشاه درحال کار هستند که حدود 300واحد آن آزادپز هستند.

وی افزود: تعدادی از نانوایی ها فاقد مجوز بوده و به صورت غیرقانونی مشغول به کارند که برخورد با آنها هم در دستور کار است.

علیزاده از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی ها با شماره های 124و38249236تماس بگیرند و شکایات خود را مطرح کنند.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: