• یکشنبه ۸ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 9611-396-5
  • خبرنگار : 6
  • منبع خبر : ----

کشتارگاه دام پاوه به سیستم "پیش‌سرد" مجهز شد

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه از تجهیز کشتارگاه دام این شهرستان به سالن پیش سرد خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر ارسلان حاتمی افزود: این اولین کشتارگاه سنتی استان است که به سالن پیش سرد مجهز شده است.

وی ارتقای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و افزایش کیفیت گوشت را از مزایای تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد عنوان کرد و گفت: در این سالن گوشت استحصالی در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت نگهداری می شود.

حاتمی با بیان اینکه نگهداری لاشه‌ها پس از ذبح در سالن پیش‌سرد موجب سالم سازی گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری‌زا همچون عامل بیماری تب مالت، ویروس تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو و ... می شود، افزود: این مسئله ضرورت تجهیز تمامی کشتارگاه‌ها به بخش پیش سرد را نشان می‌دهد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه  در ادامه اشاره ای هم به کشتارهای صورت گرفته در این کشتارگاه داشت و افزود: در 10 ماهه امسال 10 هزار و 500 راس دام سبک و 790 راس دام سنگین در کشتارگاه دام شهرستان پاوه کشتار شده‌اند.

این مسئول اشاره ای هم به نظارت‌های انجام گرفته بر عرضه مواد پروتئینی در این کشتارگاه داشت و تصریح کرد: در 10 ماهه امسال در پی بازرسی‌ها و نظارت‌های صورت گرفته  38 راس دام سبک، یک راس دام سنگین و بیش از 15 تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف توسط بازرس کشتارگاه از چرخه مصرف خارج و معدوم شده است.

استان کرمانشاه در حال حاضر 14کشتارگاه دام دارد که از این تعداد فقط یک کشتارگاه آن صنعتی و مابقی سنتی هستند و کشتارگاه  شهرستان پاوه نخستین کشتارگاه سنتی مجهز شده به سالن پیش سرد در استان کرمانشاه است.




انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: