• سه شنبه ۱۱ دی ماه، ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9710-3884-5
  • خبرنگار : 5
  • منبع خبر : ----

نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها خبر داد:

ریزش 30 تا 50 درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه

نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه از کاهش 30 تا 50 درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه به دنبال گرانی‌های اخیر خبر داد و گفت: این وضعیت ادامه پیدا کند، سال آینده بسیاری از رستوران‌های کرمانشاه تعطیل خواهند شد.

سیروس گل عنبر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به افزایش قیمت‌هایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانی‌ها هزینه تمام شده رستوران‌ها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما 100 تا 600 درصد افزایش قیمت داشته است.

 وی ادامه داد: رب گوجه‌ای که 3500 تومان می‌خریدیم تا نزدیک 20 هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی 100 هزار تومان به 600 هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی 25 هزار تومان به 60 هزار تومان رسیده است.

نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستوران‌ها بسیار کم شده و در برخی از رستوران‌ها 30 تا 50 درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.

به گفته گل‌عنبر این امر باعث شده در سال جاری 10 رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستوران‌ها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه برخی رستوران‌ها برای اینکه کارگران خود را اخراج نکنند هنوز در این شرایط سخت مقاومت دارند، یادآور شد: این رستوران‌ها نیز تا چند وقت دیگر با مشکل جدی مواجه می‌شوند.

نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌های کرمانشاه از فعالیت 100 رستوران و چلوکبابی در شهر کرمانشاه خبر داد که هر یک از این مراکز چندین کارگر و خدمه دارند و افزود: اگر این رستوران‌ها تعطیل شوند، تعداد زیادی به جمعیت بیکاران اضافه خواهد شد.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: