معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به لزوم برداشتن موانع داخلی که سد راه توسعه کشور است، گفت: موانع و ترامپهای داخلی از رئیس جمهور آمریکا برای ما بدتر است.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر محمدباقر الفت در دیدار با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه که عصر امروز (7 بهمن) در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیتی که برای توسعه در کشور داریم بسیار زیاد است، افزود: متاسفانه خود ما موانعی برای توسعه ایجاد کرده و راه را سد کرده ایم.
الفت با اشاره به اینکه امروز دست هرکس پای دیگری را گرفته و از افتادنهای متعدد افراد سدی بر سر راه توسعه ایجاد شده، خاطرنشان کرد: امروز به شرایطی دچاریم که حاضریم پشت سد توسعه له شویم، اما دستمان را از روی پای یکدیگر بر نداریم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه ترامپهای داخلی بسیار بدتر از ترامپ خارج از کشور است، یادآور شد: اعتقاد زیادی به تاثیر تحریمها ندارم و فکر میکنم موانع داخلی که خود ما ایجاد کرده ایم، بدتر است.
وی گفت: اگر این سدها برداشته شود سرعت توسعه آنقدر زیاد خواهد بود که باید برای کنترل آن تدابیری بیندیشیم.
الفت راهکار درست شدن این وضعیت را بهبود فضای کسب و کار در کشور خصوصا برای فعالان اقتصادی دانست و اظهار کرد: در قانون لزوم بهبود فضای کسب و کار و اقدماتی که باید انجام شود بارها تکرار شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد: بر اساس قانون تا پایان سال چهارم برنامه ششم توسعه باید از نظر فضای کسب و کار بین 25 کشور منطقه در جایگاه هفتم باشیم، اما اکنون در رده هجدهم قرار داریم و طی کردن این همه پله در این زمان باقی مانده کار سختی است.
الفت گفت: به علاوه تا پایان سال پنجم نیز باید به جایگاه زیر 70 بین بیش از 140 کشور دنیا برسیم و این در حالی است که اکنون در جایگاه 124 قرار داریم و جایگاهمان نیز نسبت به سال قبل چهار پله بدتر شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه یکی از اولین اصول برای بهبود فضای کسب و کار را تکریم سرمایهگذاران اعلام کرد و ادامه داد: متاسفانه در کشور تولید ثروت و سرمایهگذاری مشروع آنطور که باید ارزش ندارد و این در حالیست که سرمایهگذار باید هرکجا که میرود بتواند سرش را بالا بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه حرمت کار اقتصادی باید بین مردم بالا برود، عنوان کرد: مردم باید بدانند سرمایهگذار کسی است که هم به مردم نفع میرساند و هم خودش از قِبل این کار سود میبرد.
الفت حمایت از سرمایهگذار را نیز ضروری دانست و یادآور شد: برخی از مواردی که برای حمایت از سرمایهگذار باید صورت بگیرد به قوه قضاییه مرتبط است که ما در این زمینه حامی فعالان اقتصادی خواهیم بود.
به گفته این مسئول، بخش دیگر به سایر دستگاهها برمیگردد که شامل اصلاح قوانین، تسهیل رویهها و ... است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر لزوم حمایت بیشتر بانکها از سرمایهگذاران هم تاکید کرد و یادآور شد: برای اینکه بانکها از سیستم ربوی فاصله بگیرند برنامههایی در نظر گرفته شده که از آن جمله تشکیل شورای فقهی برای نظارت بر قراردادهای بانکی است.
وی ابراز امیدواری کرد با این کار دغدغه فعالین اقتصادی کمتر شود.
الفت عنوان کرد: در تمام این مسیر قوه قضاییه نیز حامی سرمایهگذاری و فعالیتهای اقتصادی مشروع در کشور خواهد بود.
وی اشارهای هم به راهاندازی مرکز قضایی اقتصادی کرمانشاه به عنوان اولین مرکز در کشور داشت و تاکید کرد: امیدواریم فعالیت این مرکز حمایتی از فعالین اقتصادی باشد.
انتهای پیام