مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این بیمه اکنون در نقطه سر به سر است، اما تا پایان سال "زیانده" خواهد شد، گفت: یکی از دلایل زیانده بودن ما حادثهسازی برای دریافت پول بیمه است که سهم 20 درصدی را در این زمینه دارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، جمال یوسفی در نشست خبری که امروز (14 بهمن) برگزار شد، شرکت سهامی بیمه ایران را مادر و رهبر صنعت بیمه در کشور دانست و افزود: این بیمه در بسیاری از زمینههای مختلف فعالیت دارد و در حدود 84 سالی که از فعالیت آن میگذرد خدمات خوبی به مردم ارائه داده است.
وی با بیان اینکه این بیمه در کرمانشاه نیز رشد چشمگیری خصوصا در سالهای بعد از انقلاب داشته، اظهار کرد: در سال 57 بیمه ایران کرمانشاه با 14 نفر نیرو و پنج نمایندگی فعالیت داشت، اما اکنون دارای 180 دفتر نمایندگی، شش شعبه مرکزی دولتی و 30 نمایندگی فروش تخصصی است و در مجموع حدود 500 نفر در این بخشها مشغول به کار هستند.
به گفته مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه، این بیمه در کرمانشاه در برخی از سالها تا سقف 400 میلیارد تومان نیز برای حدود 670 هزار پرونده غرامت پرداخت کرده است.
یوسفی اشارهای هم به پرداختیهای بیمه ایران استان کرمانشاه در 9 ماهه امسال داشت و اضافه کرد: در این مدت 147 میلیارد تومان غرامت پرداختی برای 89 هزار و 200 پرونده داشتیم.
وی عمده پرداختی با سهم 116 میلیارد تومان را مربوط به خسارت بیمه اتومبیل دانست و یادآوری کرد: مابقی مبلغ پرداختی برای بیمههای عمر، آتشسوزی، درمان و ... بوده است.
مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: هم اکنون از نظر میزان دریافتی و پرداختی تقریبا در نقطه سر به سر قرار داریم، اما تا پایان سال زیانده خواهیم شد.
یوسفی اظهار کرد: یکی از بخشهای مهمی که در آن زیانده هستیم، خسارت بیمه اتومبیل است.
وی ساختار نامناسب جادهها و وسایط نقلیه را نیز عامل دیگری برای زیانده بودن بیمه ایران دانست و تاکید کرد: یکی از مهمترین چالشهایی که با آن مواجهیم نیز صحنهسازی در حوادث است.
مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه عنوان کرد: اگرچه تاکنون برخوردهای جدی با افرادی که در این زمینه فعالیت داشتند صورت گرفته، اما حادثهسازی هنوز چالش جدی و مهم ما است که باعث میشود پول از جیب مردم هدر برود.
یوسفی ادامه داد: یکی دیگر از چالشهایی که با آن مواجهیم گران شدن خودروها است که باعث شده هزینه بیمه بدنه آنها بالا برود و متاسفانه صاحبان بیمه نیز مراجعهای برای افزایش سرمایه خود نداشته اند.
وی در ادامه به چند اولویت مهم بیمه ایران که با جدیت پیگیری میشود هم اشاره داشت و گفت: یکی از مهمترین اهداف ما برونسپاری کارها خصوصا در زمینه بیمه بدنه خودرو است.
مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه عنوان کرد: به علاوه اخیرا طرحی داریم که جوانان را در زمینه بیمههای تخصصی عمر مشغول به کار میکنیم که تاکنون 45 نفر در این بخش ثبتنام کرده اند.
یوسفی معتقد است، برونسپاری این خدمات هم باعث ایجاد شغل برای جوانان خواهد شد و هم در تسریع رسیدگی به امور مردم نیز موثر است.
وی اضافه کرد: اخیرا در زمینه تاخیر در ارزیابی و پرداخت خسارات نیز به عنوان اولویت دیگر ورود جدی داشته ایم، زیرا این تاخیر زمینهساز فساد و مشکلات دیگر خواهد بود.
یوسفی با بیان اینکه اکنون زمان پرداخت خسارات بین حدود یک ماه تا 35 روز است، یادآور شد: بنا داریم این زمان را به 15 روز کاهش دهیم.
مدیرکل بیمه ایران استان کرمانشاه بر لزوم فرهنگسازی برای جلب مردم به سمت بیمهها هم تاکید کرد و ادامه داد: اگر این کار انجام شود دیگر در حوادثی مانند زلزله سال گذشته نیازی به دریافت تسهیلات بانکی و ورود خیرین و ... نیست و مردم با سرمایهگذاری که از قبل کرده اند به راحتی خسارت خود را دریافت میکنند.
وی معتقد است، رسانهها بیشترین نقش را برای فرهنگسازی در این زمینه دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه اشارهای هم به پرداخت خسارات توسط بیمهها در زلزله آبان سال گذشته و پسلرزههای آن داشت و عنوان کرد: در مجموع صنعت بیمه 286 میلیارد تومان خسارت در جریان زلزله پرداخت کرد که 28 میلیارد تومان آن توسط بیمه ایران پرداخت شده است.
یوسفی با بیان اینکه کف پرداختی به واحدهای خسارت دیده دو میلیون تومان و سقف آن 200 میلیون تومان بوده است، تاکید کرد: در مجموع برای 4170 پرونده پرداخت داشتیم.
وی در پایان از تخفیفهایی که توسط این بیمه برای ایام دهه فجر در نظر گرفته شده هم خبر داد و تصریح کرد: در بخش بیمه بدنه اتومبیل 10 درصد، بیمه حوادث انفرادی 20 درصد، بیمه آتشسوزی و اموال 10 درصد، بیمه حوادث رانندگان 20 درصد، بیمه مسئولیت کارفرما 20 درصد و بیمه مسئولیت هیات مدیره ساختمان نیز 20 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام